Трансформаційні ігри

Гра «Янгольське керівництво»

Наприкінці 2018 року я стала ведучою гри «Янгольське керівництво». Моє знайомство із грою сталося на початку того самого року завдяки Янгольській гармонізації на ситуацію. Про гармонізації я розповім в іншому розділі. А тут скажу, що і сам процес гармонізації, і те, на що він був спрямований, так мене зачепили, що я вирішила сама навчитися все це робити.

Автор гри – Наталія Вернігор. Вона ж – і моя вчителька та провідник у веденні цієї гри.

Гра – трьохрівнева.

  • Перший рівень – передбачення. Однак це не фатумне передбачення типу «казенний будинок» чи «дорога дальня». Це – процес відповіді на ваше запитання, який покаже, чи дійсно це те, що вам зараз треба, а також як можна досягти бажаного (не лише що робити, а і що пропрацювати з того, що, можливо, блокує здійснення бажання). Відбувається лише вживу. Для цього рівня використовуємо карти Дорін Вірче на вибір «Магічні послання Янголів», “Магічні послання Фей”, “Магічні послання Долі”, “Магічні послання Русалок і дельфінів” і за потреби – «Магічні послання Архангелів», “Магічні послання Богинь”, карти-оракул “Архангел Михайло” або “Піднесені Майстри”, метафоричні карти Наталії Вернігор «4 ліки» та Наталії Вінніченко “Чарівні сили”. Час – півтори-дві години. Можлива лайт-версія з шести питань (всього – 13) або швидкий розклад на всі питання, тільки відповіді – не по ходу, а відразу, тобто пропрацювання не настільки глибоке, однак відповіді ви отримаєте. Можлива колективна гра у лайт-версію до чотирьох годин. Кількість учасників – до п’яти людей.
    Ціна: 800 грн. – повний індивідуальний розклад, 500 грн. – лайт-версія або групова гра.
  • Другий рівень – коучінг. Дозволить побачити свою справжню мету і покаже, як до неї дійти. Всього 24 питання. Можлива лайт-версія до 13 питань. Час – дві години. Можлива колективна гра до чотирьох годин. Кількість учасників – до п’яти людей. Ціна – 1500 грн. індивідуальна гра, 1000 грн. – групова. У випадку повного індивідуального коучінгу у чаті фейсбуку/телеграму та гугл-доці: 10000 грн. у розстрочку або 8000 грн. при оплаті відразу. Також можливий тестовий формат за основними питаннями цього рівня гри – шість днів, три питання, робота з символами та медитація. Груповий формат – 500 грн., індивідуальний – 800 грн. На цьому рівні використовується робота з символами, карти Дорін Вірче на вибір – «Магічні послання Янголів», «Магічні послання Архангелів», «Магічні послання Фєй», «Магічні послання Богинь», “Магічні послання Долі”, “Магічні послання Русалок і дельфінів”, карти-оракул «Піднесені майстри», “Архангел Михайло”, а також метафоричні карти Наталії Вернігор «4 ліки» та художниці-чарівниці Альони Райди «Символи-обереги».
  • Третій рівень – гра на ігровому полі. Гра покаже, хто Ви й які Ваші земне та вище завдання, коли здійсниться Ваш запит і що може допомогти його здійснити, на що треба звернути увагу, чим Ви зараз керуєтесь у своїх діях, чи порушуєте Ви Закони Всесвіту або Роду і якщо так – то як це виправити, чи перебуваєте Ви у гармонії, до кого можна звернутися за підтримкою та допомогою… У грі використовуються робота з символами, арт-терапія, підказки книг, підказки карт Дорін Вірче «Магічні послання Янголів», «Магічні послання Архангелів», «Магічні послання Фей», «Магічні послання Богинь», “Магічні послання Долі”, “Магічні послання Русалок і дельфінів”, карт-оракулів «Піднесені майстри» й “Архангел Михайло”, метафоричні карти Наталії Вернігор «4 ліки» й Альони Райди «Символи-обереги», медитації. Ціна – 1000 грн. індивідуальна гра, 700 грн. – групова (до п’яти людей).

Відгуки учасниць гри:

Наталія Деміденко, дружина, мати:
“Харе Крішна, матаджі! Чудова гра! Дякую Вам величезне за практику! У ході гри туман розвіявся і стало трохи ясніше. Деякі підказки Янголів є доволі несподіваними) Загалом прийшло усвідомлення, як далі рухатися і що треба робити) Дякую Вам! Відправила анкету на курс навчання астрології, зареєструвалася на інструкторський тренінг з йоги) намагаюся усвідомлено дивитися на роботу з любов’ю) І пробую медитувати на підказки Янголів) Я б ще з Вами пограла. Дякую Вам величезне! Прийміть, будь ласка, мої уклони! Харе Крішна!”
За тиждень після гри вона ж написала:
“Дива відбуваються далі) трапилося пару інсайтів щодо подальшого професійного шляху) Мене мучило, що я не можу ніяк прилаштувати свій досвід до того, що я хочу робити) типу, щоб зовсім не відкидати оці 10 років, а розвиватися далі на основі цього) І ось виникло пару ідей)”


Марина Коломієць, йоготерапевт, спеціаліст із біодінаміки, тілесно-орієнтований терапевт, дружина, мати, Васту експерт, куратор програм Школи усвідомленого материнства “Довольная Ева”:
“Благодарю! У меня завершился коучинг с Ангельским руководством и я получила ответы, которые пришли к моим вопросам 😍 😁 Спасибо за это воскресную встречу!!! Была рада Вас видеть! Игра заманивает и интересно идти за вопросами)) Спасибо, что предложила такую возможность 🙂(була групова гра у скайпі)
за рік вона написала:
“Да, не так часто играю) И очееень люблю экспериментировать ! С Тобой Тогда порадовалась игровой легкости, образам, которые всплывали под карандашом…. Ухх!!”
Благодарю за теплоту и открытость в общении)) Игра – это отличный способ самопознания и исследования своих глубин. Рекомендую игру!💜❤️”


Анонiм, психолог, дружина, мати:
“Я взяла в эту игру для себя запрос, связанный с возможным и так давно желанным материнством (хотіла другу дитину) На сегодняшний день могу сказать, что мой вопрос уже не очень актуален, я успокоилась и приняла ситуацию как есть. Я просто живу))) но это пришло через череду уже прожитых мною этапов и кризисов и, конечно же, важные выводы были мной сделаны, и в душе я осознавала, почему я оказалась с тем, что есть… И вот сегодня я просто с потрясающей точностью и формулировкой получила ответы на свой вопрос. То, что в моем понимании было как-то размыто, то сегодня все выстроилось в ровненький лаконичный ряд. До сих удивляюсь, как это работает?? но факт остается фактом, это РАБОТАЕТ!! В формате, который мы играли, это больше напоминает коучинг (це якраз і був другий рівень гри – коучінг). Ведущая Анна – чуткая, внимательная. Возвращает внимание и фокус постоянно к нужному руслу, умело обобщая, т.е. к запросу, выступая как проводник. Ответы всем участницам (це була групова гра) приходили с колоссальное точностью. Мне очень понравилось, рекомендую!”


Наталія, бізнесмен, дружина, мати:
“Благо дарю за вчерашнюю встречу. Было интересно и познавательно. Услышала ответы и подтверждения. Вы – хороший проводник.”


Валентина Подолянко, дружина:
Після другої гри зі мною написала: 
“Коли майстер і клієнт довіряють одне одному, ось саме тоді йде найбільший потік, і саме тоді приходять відповіді на питання. І під час нашої з тобою взаємодії я це відчула. Гра була чудова! Аню, через тебе зі мною говорив Всесвіт”.
Після третьої гри зі мною написала: “Рекомендую Ганну як прекрасного провідника енергій у грі. Проходила у неї три гри “Янгольське керівництво”. Тож, досвід взаємодії є. У полі Ані я розслабляюся, мій мозок відключається, гра виходить у потоці енергій, у результаті я знаходжу відповіді, підказки, знаки, як діяти у тій чи іншій ситуації. Головне – навчитися слухати та довіряти собі та Вищим силам. При взаємодії з Ганною це виходить чудово! Дякую тобі❤️👏”
“Всі три рази, що я грала у гру з Анею, отримувала відповіді на свої питання та навіть план дій з їх вирішенню. Головне у цьому процесі – віддатися потоку, відключити мозок і слухати серце. І тут дуже багато залежить від ведучої. Можу сказати чесно, Аня – чудова ведуча, і підкаже, і направить, і допоможе розслабитися та налаштуватися на внутрішнє споглядання. А ще цікаво те, що Аня пам’ятає всі мої попередні ігри, й у процесі може провести аналогію, згадати якусь деталь, про яку я забула, і таким чином пазл складається у цілісну картину, де чітко видно все твоє життя. У процесі гри відбуваються інсайти, усвідомлення, виявляються глибинні установки та відбуваються трансформації. Рекомендую”.
За дев’ять місяців після третьої гри вона написала:
“Коли страхи атакують зі всіх боків, ми забуваємо про те, що наші янголи-охоронці та вся наша янгольська сім’я завжди поруч і готова прийти на допомогу. Та для того, щоб це зрозуміти, ми маємо навчитися їх відчувати, відчувати їхню підтримку, чути їхні підказки, просити їх про допомогу.
Ведуча – прекрасний провідник. І допоможе вам у цьому процесі.
З Мавкою я знайома вже майже два роки та за цей час вона допомогла мені отримати відповіді на багато своїх питань. І навчитися чути янголів.
Приєднуйтеся, ви не пожалкуєте.
Тим більше, що вартість дуууже демократична”.

________________________________________________________________________

Юлія Голова, психолог, дружина, мати:
“Это был мой первый опыт трансформационной игры. Метафора моего состояния сразу после окончания игры – комната после уборки. Глобальной перестройки помещения не было, да и не планировалось, но очень приятно, что всё на своих местах, мусор и пыль не мешают воспринимать всё как есть, из-за этого начинаешь обращать внимание на детали, которые раньше не замечал под слоем пыли. После игры я стала спокойнее, увереннее. Карты подсказывали, что не стоит беспокоиться о будущем, а сосредоточиться на настоящем, заниматься своими делами. Это правильные дела. И правильные изменения сейчас происходят. Не стоит их планировать или предугадывать сейчас. Было ещё несколько подсказок, которые я собираюсь учитывать. Мне понравился тест с рисунком в начале и в конце игры. Хорошая идея – как быстро и просто и наглядно зафиксировать реальные изменения. Мне понравилось, как Анна вела игру. Хотя у нас было необычное общение – по техническим причинам. Я говорила, а Анна писала. Было всё равно легко общаться”.

за рік вона написала:
“Около года назад Ханна провела для меня трансформационную игру “Ангельское руководство”. Было интересно посмотреть на себя через метафоры. И мне очень понравился короткий тест – в начале процесса и в конце, по которому можно было заметить, какие за время процесса произошли положительные изменения. Сейчас в моей жизни многое меняется. В том, что связано с моим запросом (тем, что год назад) – дело движется не так быстро, как мне тогда хотелось, зато масштабнее, глубже и основательнее. И обстоятельства складываются помогающие.”
“Я в прошлом году участвовала в игре “Ангельское руководство” с Ханной. Ответы, пришедшие через карты, мне тогда помогли лучше разобраться с ситуацией, по поводу которой я обратилась. Ханна давала мне хорошую поддержку в игре.”
_________________________________________________________________________

Оксана Ковальчук, фінансист, мати:
“Признаюсь, что раньше к Играм относилась несерьезно и скептически 🙂 С Вами  была вторая игра в моей жизни и мнение моё поменялось. Благодарю Вас в качестве проводника за Игру 🙂 Мне очень понравилось 💓”

_____________________________________________________________________
Юлія Григоржевська, фінансист:
“Аня, я хочу выразить Вам огромную благодарность за приглашение на игру “Ангельськое руководство”! Это игра дает почувствовать человеку участие Высших сил в его жизни, открывает глаза на многие вопросы, ответы на которые казались спрятанными за семью замками. И, самое главное, – люди завершают игру с чувством спокойствия и уверенности, или же эта игра показывает то, над чем нужно работать далее, указывает в сам корень проблемы. Два часа игры действительно заменяют 2, а может и 3 консультации психолога, что позволяет экономить такой драгоценный ресурс как время, ценнее которого нет ни чего на свете! Благодарю!
Я почувствоала защищенность – то, чего мне так не хватало в жизни+знакомство с интересными, добрыми, открытыми людьми, в том числе, и с мужчинами”.
(після другої гри вона написала): “Игра в очередной раз открыла глаза и указала, в какую сторону двигаться. Были совпадения в ответах карт по сравнению с прошлой игрой. Спасибо!”
(після третьої гри вона написала): “Дуже вдячна за гру! Я перед грою якийсь час вагалася – думала, чи потрібно мені? Мету свою я і так знаю. Однак із першої хвилини зрозуміла, що так – варто та йду я правильним шляхом. І очі відкирилися та змогла сказати, про що навіть і не думала озвучувати. Бути собою – це свобода, це – основна цінність для людини. Ще раз дякую Ганні!!!!”
__________________________________________________________

Ольга Комова, адміністратор, ведуча трансформаційних ігор:
👼Я щира фанатка трансформаційних ігор і янголів)
Тож, не змогла пропустити можливість пограти у трансформаційну гру “Янгольське керівництво” під керівництвом Ганни Заворотної.
Дуже вдячна за мудре та чуйне ведення гри, за корисні й такі важливі підказки для мене, а також за чудово проведений час у колі цікавих та свідомих людей.
🙏Дуже дякую!
Успіхів та процвітання!”

                   __________________________________________________________________________
Вікторія Ткачова, масажист:
“Игру «Ангельское руководство» я проходила у Анны уже дважды. И в процессе каждой игры удивлялась, как же точно выпадают послания. Некоторые из них показывают направления, подсказки, места, на которые надо обратить внимания, настолько точно, как будто кто-то слушал твой вчерашний разговор с подругой и вкладывает эти карточки тебе в руки. После такого очередного толчка я начала делать действия, которые каждый раз откладывала, якобы не за очень нужной надобностью. Так, например, я наконец-то освободилась от части вещей, которые были готовы в свой дальнейший путь уже около года, постепенно перемещаясь с одной комнаты в другую, уже дойдя до коридора. Очень хорошо считываются потребности, направления, где нужна энергия, и методы ее восполнения. Если вы слышали о этой трансформационной игре, и она как-то откликалась вам, рекомендую”.
_________________________________________________________________
Марина Сорокіна, викладач, перекладач, мовний коуч: “Дякую за марафон! (тестовий формат коучінгового рівня гри) Це був цікавий досвід) Творчі завдання допомагали знайти відповіді на важливі питання десь глибоко всередині, у підсвідомості. Я також отримала підказки на своє основне питання, з яким заходила на марафон, що допомогло мені краще зрозуміти, чого я хочу і куди рухатись далі ♥️🙏”
___________________________________________________
Анонім, дружина, фотограф: “Коучінговий формат гри “Янгольське Керівництво” – це справді щось із чимось. На якому б рівні розуміння себе ви не знаходилися, ця гра з її 24 питаннями поглибить ваше самосприйняття. Для мене, людини, що далеко не перший рік досліджує психологію та процеси позитивної трансформації особистості, вона стала одкровенням і проривом, наступним етапом глибокого розуміння себе у світі. Ця гра намалює поглиблену мапу вашої особистості, яку ще довго після гри можна вивчати, пізнавати. Наче ви відкриваєте таємні кімнати, до яких не наважувалися зайти раніше. Питання дуже глибокі та цікаві. Навіть просто з точки зору рефлексії ця гра відкриває новий шар сприйняття своїх глибинних мотивів. Допомагає із постановкою цілей, якщо вони нечіткі. Ведуча гри Ганна Заворотна (Мавка) – прекрасний провідник у світ вашої внутрішньої сили”
___________________________________________________
Олена Страхова, психолог, дружина, мати, куратор програм Школи усвідомленого материнства “Довольная Ева” (написала за дев’ять місяців після гри): “Дорогая Ганна. Наконец-то процессы в моей жизни вошли в стадию замедления, и я могу поблагодарить Вас за вашу чуткость и тепло. Игра с Вами запустила в моей жизни целую череду фантастических изменений. Первые преображения произошли с моим телом, которое теперь стройнее на 7 кг. После нашей с Вами встречи я пересмотрела свое отношение к телу и начала проявлять к нему больше внимания и заботы. И оно стало отвечать мне красивым образом в зеркале. Второе преображение произошло в нашей семейной жизни. Мы купили свое первое жилье и теперь обустраиваем его и наполняем теплом. И третье изменение – я наконец-то определилась со своим предназначением. Теперь я четко понимаю, в каком направлении я буду профессионально развиваться.
Спасибо Вам большое за Ваш свет и профессионализм. Вы – замечательный проводник знаний и чуткая помощница на пути женщины к самой себе. Я желаю Вам всех благ, здоровья и успехов во всех ваших начинаниях.
С уважением и благодарностью, Алена С.”

_____________________________________________________________
Надія Гутріна, дружина, фотограф: “Огромное спасибо, очень понравилось, было необычно и очень полезно!!) очень было созвучно и моментами чувство – откуда они (карты) обо мне это знают?)) очень сильно внутренне успокоилась, так как получила установку, что все будет в свое время, все запланировано, а пока надо убрать внутренние преграды к осознанию и реализации планов – обиды, и смотреть вперед. Ещё раз огромное спасибо, было круто!”
________________
Катерина Кірієнко, ветеринар:
“Я пройшла коучiнгову гру, яка дала менi багато iнсайтiв, а головне – імпульс, щоби дiяти. Бо зазвичай iстина і так всiм вiдома, а от практика кульгає) Образи богинь, якi прийшли до мене, були рiзноманiтнi та дуже потужнi) Вони нагадали менi мою суть, нутро, природу.
Я дуже рада, що пiшла у цей процес i буду i надалi користуватися послугами Ганни – провiдницi на шляху до самої себе, кращої версiї себе.
Що цікаво – після гри неочікувано отримала підробіток, на якому заробила рівно ту суму, яку заплатила за гру 
Дякую Вам за все!”

2