Сеанси зцілення Рейкі

На початку 2017 р. я отримала посвяту у цілителі першого ступеню Рейкі, а у жовтні 2017 р. – у цілителі другого ступеню Рейкі.

Рейкі – це давня система зцілення за допомогою Божественної або Космічної енергії (називайте, як хочете), відроджена до практики на поч. ХХ ст. Мікао Усуї.

Пройшовши пару сеансів зцілення я у процесі медитацій та інших натяків від Всесвіту зрозуміла, що можу втілити свою давню мрію – лікувати людей без крові та болю, а також без нанесення шкоди собі, й отримала посвяту у цілителі першого, а потім – другого ступеню Рейкі.

Завдяки енергії Рейкі моя власна проблема почала зникати надшвидкими темпами. Коли після першого сеансу не тільки миттєво пройшов нежить, а і УЗД показало зменшення міоми матки на чотири сантиметри (за три місяці від емболізації) це було просто дещо дивно, однак коли після власної посвяти я пішла на УЗД і лікар просто кричала, що зменшення міоми вдвічі всього за півроку неможливе – це вже підтверджує дивовижну силу Рейкі. Найбільш швидко Рейкі зцілюють проблеми вивихів і розтягнення зв’язок – те, що ми можемо відчути відразу. Для більш глибинних проблем потрібна більш глибинна робота.

Рейкі на другому ступені допомагають працювати безпосередньо з хворими органами, хворобами, запаленнями, доброякісними утвореннями, чакрами, а також  ситуаціями.

Рейкі на другому ступені дозволяє працювати з людьми дистанційно

При цьому слід пам’ятати, що зцілюю не я, зцілює енергія Рейкі, вона сама знає, що людині потрібно на дану мить і взаємодіє з нею. Я у даному випадку лише виступаю провідником енергії Рейкі, інструментом у руках Бога. При роботі з ситуаціями – точно так само, ми можемо просити лише про вирішення ситуації найкращим чином. Однак не вимагати від Рейкі зробити точно так, як хочеться нам. Головна вимога – принцип агімси – Ваші бажання не мають нашкодити іншим живим істотам.

Сеанси Рейкі даються пацієнту у стані лежачи або сидячи. Враховуйте це під час планування сеансу.

Сеанс зцілення Рейкі триває близько години.

Також можлива робота з ситуаціями

Оплата сеансу: 600 грн.

Відгуки пацієнток:


Анна Луночкіна, медичний інженер, дружина: «Під час сеансу почала з`являтися легкість у тілі і голові) Цей стан ще певний час тримався. Оскільки якихось очевидних захворювань у мене не було, то важко сказати, що саме у тілі змінилося. Думаю, це поступові зміни, відразу невидимі) Також намітилися покращення з жіночим здоров’ям – думаю, це спільна робота Рейкі й інших заходів, що я проводила».


Юлія Григоржевська, фінансист: “После сеанса я очень хорошо спала и проснулась отдохнувшая, хотя со сном у меня проблемы”

Залишити коментар