Консультації

Консультую з:
– жіночого здоров’я;
– роботи  з Родом, у тому числі, стосунків із батьками;
– об’єктивізації складної життєвої ситуації;
– знаходження власних ресурсів і опори на себе

Спираюся на знання, отримані на курсах («Чотири кроки на шляху до жіночності» Маріанни Савіної, “Народжена жінкою” Наталії Покатілової, “Хороша дружина” Світлани Ященко, психосоматологічні курси Наталії Нуреєвої, курси Михайла Саїдова з коучінгу, курси Тетяни Лемешко з метафоричних асоціативних карт тощо), семінарів, тренінгів і марафонів (“Від дівчинки до матері” Школи “Задоволена Єва”, родові марафони Мілани Артюх і Ольги Валяєвої, арт-марафон Віри Попової тощо)

Мій особистий позитивний досвід – це теж результат роботи не лише зі спеціалістами, а і з самою собою

Консультації з жіночого здоров’я
Шукаємо, знаходимо та трансформуємо психосоматологічну причину вашого захворювання. Для запису ви пишете мені приватне повідомлення, де вказуєте причину звернення. Після чого ми домовляємося про дату та час консультації. Перша ознайомча консультація (година) – 300 грн., на ній ми знайомимося та збираємо ваш анамнез, я знаходжу причину вашого захворювання (95 % вірогідності, що це можна з’ясувати відразу) та пропоную подальший план роботи. Якщо на ознайомчій консультації ми зрозуміли, що підходимо одна одній, то працюємо далі – 600 грн за годину або пакет із чотирьох консультацій за 2 тис. грн., під час якого працюємо лише на консультаціях
Далі можливий пакет із чотирьох консультацій за 4 тис. грн., коли я максимально на зв’язку з вами у притомний для того час, якщо у вас є така потреба (наприклад, щось сталося, ви у кабінеті лікаря та дезорієнтовані тощо)

Консультації з роботи з Родом
Будь-які ваші запити про стосунки з батьками/роботи з Родом. 600 грн. за годину або пакет із чотирьох консультацій за 2000 грн.;
– консультація з малювання генеалогічного дерева (Дерева Роду) – 500 грн.;
– консультація зі складання гено(соціо)грами – 700 грн
Якщо вас зацікавила робота з Родом – напишіть у приватних повідомленнях. І домовимося про дату та час консультації

Консультації з об’єктивізації складної життєвої ситуації
Геть будь-яку складну життєву ситуацію вирішити не обіцяю, тому ви мені пишете запит у приватних повідомленнях, я розумію, чи візьмуся за вас, якщо ні – можу порадити іншого спеціаліста
Якщо я думаю, що візьмуся за вас, то домовляємося про дату та час першої консультації. На ній остаточно з’ясується, чи я з вами працюю. Перша консультація коштує 400 грн. На цій консультації ми знайомимося та збираємо ваш життєвий анамнез, я пропоную подальший план роботи або ж ситуація не настільки складна, щоб не об’єктивізувати її за один раз. Якщо на першій консультації я розумію, що таки не впораюся з вашою ситуацією, то раджу іншого спеціаліста. І тоді ця перша консультація коштує 200 грн.
Якщо ми вирішили працювати далі, то подальші консультації коштують 700 грн. за годину або пакет із чотирьох консультацій за 2200 грн

У цих консультаціях можливі елементи арт-терапії та робота з метафоричними картами.

Консультації зі знаходження власних ресурсів
Варіанти роботи: ретроспектива; класичний метод виявлення базових цінностей, емоцій і ресурсів для тіла; за допомогою метафоричних асоціативних карт “Чарівні сили” (автор – Наталія Вінніченко)
Вартість: 600 грн. за годину
Для запису пишіть у приватних повідомленнях – домовимося про дату та час

Юлія Григоржевська, фінансист: “Работать было легко – я чувствовала колоссальную поддержку. Спасибо, Вы оказали большую помощь!”
За два місяці після завершення консультаційних сесій вона ж написала:
“Добрый день! Я уволилась с работы (там було, через що звільнятися, однак ми інколи боїмося залишити “зону комфорту”)и уже нашла другую работу, куда выхожу 2 января 2019. Увольнялась с боями, но я достойно победила. Спасибо Вам за воспитание моего внутреннего стержня и за Вашу работу!”
Потім з’явились інші питання, вона знову звернулася до мене: “Очень благодарна Анне за помощь! В процессе работы у меня разрешалось три жизненных вопроса, которые долгое время мне казались неразрешимыми. Анна владеет множеством энергетических практик и техник. В процессе работы я все время чувствую, что я – не одна. Каждая сессия заканчивается выходом на позитив. Анна – первый специалист, которому я полностью могу открыться (в работе с другими специалистами это не случалось). Анна никогда не станет навязывать дополнительных платных услуг или тренингов, просто корректно предложит, даст информацию – а выбор за Вами. Очень Вам, Анна, благодарна!”
Відгук за рік роботи: “За рік роботи з Вами у моєму житті багато що змінилось. Наді мною висла загроза втрати роботи, однак ця ситуація вирішилась на мою користь, я перемогла сечокам’яну хворобу без операції, та саме головне – я відпустила камінь зі своєї душі (це стосовно ненароджених дітей, провал ЕКО), адже я думала, що ніколи не оговтаюся після цього), аж ні – як рукою зняло. Я перестала, як я помітила, останнім часом пережовувати ситуації стосовно дитячих образ (це стосовно мами), та також очі у мене відкрилися на інші речі – якщо я раніше дуже переживала, то зараз подумала трохи та й… все минеться. Я стала більш впевненою у собі, не так турбує думка інших про мене та мої вчинки. І приємні несподіванки мають місце у моєму житті. Дякую!”
Про практику знаходження власних ресурсів: “Ганна Заворотна мене познайомила з технікою винаходження власних ресурсів. Техніка мені особисто була цікава тим, що потрібно подумати, згадати-пригадати ті моменти життя, в яких, як виявляється, і криється мій ресурс. І таких ресурсів виявилося досить багато. Та і приємних моментів життя, які я знову прожила, працюючи з цією технікою- також не мало. Дуже люблю роботу, коли потрібно поламати голову трохи голову, але потім отримати вишеньку на торті… Дуже вдячна!”
Про практику відпускання померлих/ненароджених дітей: “Практика (техніка) з відпускання (померлих, ненароджених) дітей – це дуже ефективна річ, я навіть не уявляла, наскільки. І не уявляла саме тому, що проходила багато практик із відпускання, у тому числі, і померлих, але толку – …жодного. Практика, яку проводить Ганна Заворотна, звичайно, важка, хоча відразу ж після практики ніби то стало краще. Через пару днів я зрозуміла свою провину у тому, що мої діти не народилися (це був не аборт, просто так інколи бувае – невдале ЕКО), а ще через день прийняла свою провину та зрозуміла, що я не винна ні у чому. Я раптом наче очі розплющила, стало легко та до сьогодні я вже і не згадую про цей випадок і про те, що довелося пережити. Після практики я стала жити по-іншому. Практика дієва –  рекомендую”

Олена Баран, дружина, няня: “Дуже-дуже вдячна!!! Це була неймовірна, просто чудотворна консультація!!!”

Марина Зарубина, музикант: “Аня, хочу Вас поблагодарить за консультацию, во время которой Вы помогли выяснить, в чем моя проблема, найти негативную установку по поводу отношений с мужчинами и подсказали, как заменить негативную установку на позитивную) Спасибо Вам большое))”

Катерина Васьковська, дружина, фотограф: “По-перше, що важливо знати – Ганна Заворотна (Мавка) – дуже серйозна особистість, що глибоко і авторитетно займається духовною практикою, слідуючи принципам чистоти, милосердя, контролю почуттів та правдивості. Вона щиро поглиблює свою чистоту і любов кожного дня. Це мудра людина, що сповнена великого знання, досвіду і співчуття – тому хай простота і доступність її слів не обманюють вас☝️
“Піклування Вищих Сил” – нерідко люди езотеричного мислення можуть використовувати таке формулювання. Але що означає “Вищі Сили”? Не абстрактні, не відносні, а реальні, конкретні, втілені у особистостях, і у яких стосунках із ними ви перебуваєте, який вплив від них отримуєте – Мавка вам може розказати.
І це не якийсь ахалай-махалай. Все дуже серйозно і авторитетно. Тому будьте щирими, справжніми і усвідомленими, звертаючись до Мавки”

Марина Лебідь, дружина, мати, продюсер проєктів: “Первая консультация прошла на одном дыхании. Hanna эмпатично чувствовала какую информацию дать и сказала несколько фраз, которые заставили задуматься. Сразу определила, какими инструментами можно проработать мой запрос и дала их. Спасибо, рекомендую, как специалиста)”

Олена Пасеченко, дружина, мати, підприємець: “Вы действительно – большая молодец и с Вашей помощью я увидела свои болевые точки: огромное чувство вины, что я всем должна, что моя самоценность непонятно на каких низах. Я ни в чем не виновата – пишу и слезы подкатывают. Работать над этим и работать. БлагоДарю за чуткость и душевный подход и желаю успеха во всех Ваших проектах🙏💖”

Анонім, дружина, мати, економіст: “Дуже вдячна вам за допомогу та детальний розбір моєї ситуації. Спробую найближчим часом аналізувати (письмово) свої почуття та думки, що були в мене перед конфліктом. Також дуже вдячна за ідею з нагадуванням собі про двері та фізичні кордони 🙂

Анонім, маркетолог: “Hanna, спасибо за консультацию, было полезно, структурировала свои мысли, поняла, как лучше работать с задачами и что предстоит сделать. Желаю успехов! 😉

Анонім, дружина, фотограф: “Дякую за спілкування! навіть не сподівалася, що ви стільки часу мені приділите 🙂 За той час, що ми з Вами спілкуємося, у мене посилилося бажання саме бути, а не здаватися. І легко відкриватися тому, кому довіряєш :)”
“Про кваліфікацію Ганни Заворотної (Мавки) маю задоволення знати з власного досвіду – проходила у неї і марафон, і гармонізацію, а наразі – в процесі проходження повного коучінгового курсу Янгольське керівництво. Тому консультація на тему жіночого здоров’я 🌺 стала чимось вже природним у ході нашого глобального розбору мого “багажу”.
Спілкування пройшло по телефону в довірливій атмосфері. Я вже звикла, що можу бути з Ганною (Мавкою) щирою, тому мене пробило на деталі та подробиці, які вона з розумінням вислухала. Як завжди спокійно і стримано💪. Я почула у відповідь раціональні, зважені думки, які мене заспокоїли, закцентували головне, нагадали про очевидне (яке як правило ми випускаємо з поля зору). Після розмови залишилося відчуття вдячності. Відтоді почали спливати нові питання, з якими хочеться також звернутися. Тому принагідно я це з радістю зроблю”

Ганна Нужна, кандидат біологічних наук, співробітник відділу ентомології Інституту зоології ім. І.І. Шмальгаузена, тренер з йоги, автор ряду семінарів з йоги та язичництва про семінар із родових практик:
«Під час минулої скайп-лекції, яку проводила Ганна Заворотна, вона поділилася знаннями, що були перевірені нею особисто на власній практиці, докладно та зрозуміло розповіла, що і як можна робити, а що не рекомендується. Навіть якщо ви, як і я, спеціально в ці питання не заглиблювалися, то для загального розвитку все одно буде дуже корисно.
Отже, хто цікавиться темою, дуже рекомендую».

Анастасія Зінченко, біолог:
«Багато дізналася нового про свій Рід, особливо цікаво про те, яке покоління як може вплинути)»

Раїса Бабченко, біолог, член Всеукраїнської екологічної ліги, пенсіонерка, дружина, мати дітей, бабуся:
«Успіхів у наступних кроках на шляху добра… Семінар з родових практик був корисним, я для себе зробила висновки і систематизувала свої подальші кроки у родинному колі та стосунках… Дякую за спілкування!»

Вероніка, косметолог, дружина, мама про родинну розстановку за допомогою малюнку:
«Очень интересны были для меня расстановки в семье: кто на каком месте и почему».

Консультую також щодо гармонізації «жіночих планет»: Місяця та Венери, а також – як отримувати жіночу енергію від Матері-Землі й як подружитися з Сонцем.

Вартість однієї консультації з гармонізації впливу жіночих планет: 600 грн.

Вартість повного семінару зі всіх названих планет: 1500 грн.


Анастасія Зінченко, біолог: «Побачила, як важливо приділяти собі увагу як жінці, тим більше, що це дуже просто)».


Також пропоную консультації зі здійснення жіночих бажань.

Вартість консультації: 600 грн.

Ганна Нужна, кандидат біологічних наук, співробітник відділу ентомології Інституту зоології ім. І.І. Шмальгаузена, тренер з йоги, автор ряду семінарів з йоги та язичництва, про семінар: «Здійснення жіночих бажань»: «Всім, хто полюбляє такі “жіночі” теми та семінари дуже рекомендую. На минулу зустріч Аня й мене запросила і в мене лишилося багато позитивних вражень. Хоча й тематика, прямо скажемо, не моя))) але будь-яку тему можна подати так, щоб вона добре сприймалася всіма учасниками (у нашому випадку – учасницями). Про учасниць хотілося б сказати окремо: вони не дуже то й були схожі на типових учасниць подібних “жіночих” семінарів, які власну інтелектуальну неспроможність та інфантильність видають за прояв “жіночності”. Спілкування у нас тоді вийшло дуже дружнім та приязним. Отже, якщо навіть такій вимогливій особі, як я, сподобалося, то це вже дещо означає   А частинка творчого вечору, коли Аня читала одне зі своїх оповідань, була дуже доречною».


Також дуже важливою для жінок є тема жіночих аскез, щоб не взяти на себе зайвого. Проводжу семінари, консультую.

Вартість: 400 грн. 


Відгук учасниці он-лайн семінару «Жіночі аскези» Вероніки, косметолога, дружини, матері: «Вот во истину: “Каждый человек приходит в нашу жизнь именно тогда, когда мы больше всего нуждаемся в уроке, который он с собой несет”. В моем случае все началось с намерения изучить основы аюрведы и аюрведической медицины. Где? Я понятия не имела))) Я не была знакомы с индусами или людьми, кто мог бы мне все это объяснить. Начала изучение теоретической части сама, и тут моя мама дала контакт человека, который и начал мое углубленное знакомство с ведической культурой) Аня, огромная благодарность Вам за Ваше учительство! Особенно актуален был для меня вебинар про аскезы, т.к. без них человек никогда не почувствует своей Воли. Я взяла пару аскез на месяц».


Звісно ж, актуальною є і тема «Енергія й емоції жінки: правильний перерозподіл». Формат – семінар або консультація.

Вартість: 600 грн.


Ганна Нужна, кандидат біологічних наук, співробітник відділу ентомології Інституту зоології ім. І.І. Шмальгаузена, тренер з йоги, автор ряду семінарів з йоги та язичництва, дружина, мати: «Сьогодні нарешті вдалося потрапити на скайп-лекцію до Ганни Заворотної. Чому «нарешті»? Бо кілька разів до цього техніка трохи мене підводила, мабуть, так було треба, а сьогодні всі сприятливі обставини зібралися таки разом. Отже, роблю висновок, що ці знання мені були дійсно потрібні. Багато з того, що Аня озвучила на занятті, я раніше інтуїтивно відчувала, а тепер отримала підтвердження. Хоча не все так легко прийняти і, тим більше, застосувати на практиці, однак я обіцяю над цим подумати…»


Семінар «Чарівна сила спідниці» є актуальним для кожної жінки.

Вартість – 600 грн.


Анастасія Зінченко, біолог:
«Я ще на семінарі згадала, що вже давно спідниці у деяких ситуаціях стали для мене найбільш комфортним одягом. А на семінарі ще дізналася, що окрім комфортності, спідниці є дуже важливими для жінки»

Вероніка Подолянко, дружина, копірайтер про консультацію з малювання Дерева Роду: «Аню, дякую за допомогу! Давно вже хотіла це зробити. Однак:
1. Треба це зробити правильно.
2. Треба виділити чимало часу.
3. Коли говориш з кимось, хто знає, у голові все стає на свої місця.
4. Щоб не заплутатися, хто чиї діти, дружини, брати, сестри, треба контроль зі сторони.
У нас все це вийшло чудово!
Були і допомога, і контроль. 👏❤️»

Залишити коментар