Гармонізації за допомогою Вищих Сил через карти Дорін Вірче

Проводжу гармонізації за допомогою Вищих Сил через карти парапсихолога Дорін Вірче “Магічні послання Янголів”, “Магічні послання Архангелів”, “Магічні послання Фей”, “Магічні послання Богинь”, “Послання Діви Марії”, “Магічні послання Долі”, “Магічні послання Русалок і дельфінів”, “Магічна допомога Однорогів”, карт-оракулів “Янгольська терапія”, “Піднесені Майстри”, “Архангел Михаїл”.

Завдяки картам ми виходимо на зв’язок із Вищими Силами, бачимо, що Вам слід зробити, а також звертаємось із проханням про гармонізацію до Них. І це працює!

Можливо онлайн і навіть дистанційно (без Вашої участі).

Варіанти гармонізацій:

Гармонізації вартістю 500 грн.:
– ситуації;
– “Щит захисту”.

Гармонізації вартістю 700 грн.:
– стосунків (будь-яких: з собою; свідоме та підсвідоме, жіноче та чоловіче тощо всередині себе; з кимось; з чимось – будинком, грошима тощо);
– стану (мова про сукупність станів – фізичний, емоційний, енергетичний);
– “Намір-дія”. Якщо Ви чогось хочете, однак воно гальмується, варто попросити про допомогу. Та знайте, що шляху назад після цього не буде. Все відбудеться і, можливо, не за Вашим планом 😉 Однак без катастроф;
– тіла – під Ваш конкретний запит на одужання, стабілізацію, схуднення тощо. Ми можемо отримати відповідь, коли це відбудеться та чи відбудеться взагалі (слід пам’ятати про закони карми). Та, виходячи з відповіді, можемо планувати подальшу роботу у цьому напрямі. Потребує повторюваності для відстеження динаміки та кращого закріплення результату, поки Ви не відчуєте, що вистачить, однак не менше чотирьох гармонізацій з перервою у тиждень-два. Тому ціна – 2500 грн. за пакет (навіть якщо Вам знадобиться більше чотирьох сеансів) або 700 грн за одну гармонізацію;
– “Трансформація страху”. Особливість у тому, що не ми озвучуємо страх, який хочемо трансформувати, а вам показують той страх, який ви відклали кудись вглибину підсвідомості та тому він заважає вам жити найбільше. Ось його і слід трансформувати, що ми і робимо у цій гармонізації;
– стихій всередині та ззовні вас;
– призначення;
– “Природне перезавантаження”;
– цілісності (внутрішні дитина-батьківська особа-дорослий);
– сенсу.

Гармонізації вартістю 1000 грн.:
– Вибору. Для частих повторюваних ситуацій, які Ви пояснити не можете, блоків, завтиків і всього такого. Найбільш глибока діагностика того, чому це так і, звісно, для гармонізації Вашого запиту;
– “Простір варіантів” для з’ясування можливих варіантів розвитку подій;
– “Діалоги у стосунках” для налагодження стосунків із кимось/чимось, у цій гармонізації також можна побачити вплив на стосунки Вищих Сил і третьої сторони у нашому світі, яку Ви визначаєте самі, адже вона є завжди;
– “Стан балансу”;
– “На шляху до мрії” для прискорення втілення Ваших мрій;
– емоцій. Ми діагностуємо ваші стосунки з емоціями та знаходимо шляхи їх пропрацювання. Звісно ж, також просимо Вищі Сили гармонізувати Ваші емоції;
– “Вихід із Ж”. Для особливо сумних і запущених ситуацій, коли здається. що ти саме там – у Ж. Однак вихід є та ми його знайдемо!

Відгуки про гармонізації:

Анонім, ветеринар

(гармонізація емоцій):
“Цей метод дійсно працює! Так, ніби хтось узяв і доставив необхідні цеглинки у порепану стіну. Звичайно, я теж маю працювати над хаосом у своїх емоціях, однак тепер я, принаймні, знаю, в якому напрямку рухатися та що саме робити. І шкірою відчуваю підтримку та віру богинь, які прийшли на запит. Щиро вдячний їм і Ганні, звичайно, теж!”
(гармонізація стосунків): “Гармонізація працює як метод, я вже запевнився – у стосунках з мамою – мир, спокій та здорова сепарація без фанатизму”.
(гармонізація призначення): “Пройшов гармонізацію на призначення. Упевнився у своєму виборі – раз, отримав багато інформації для роздумів і дій – два, торкнувся до невідомого мені світу янголів – три. Суцільні плюси, рекомендую!”
“Гармонізація – метод, що працює, вкотре запевнився в цьому (звертався по це не вперше). Дякую за можливість стати на довгий, але продуктивний шлях до гармонії всередині однієї особистості!”
“Практикую гармонізації відносно регулярно. Чергова гармонізація була на стосунки з грошима. “Вивів себе на чисту воду” – гармонізація така штука, що у вигляді інсайтів витягує назовні все, що приховуєш сам від себе: таємниче, підсвідоме, позасвідоме. Отримав відповіді на свої питання – й, як завжди, благословення та практичні поради щодо подальшого економічного шляху. Щиро дякую Мавці за надану можливість – метод справді працює!”
____________________________________________________________________
Катерина Кірієнко, ветеринар:
“Ця гармонізація емоцій – диво. Хлопець став переварювати мій біль – це якісно інша взаємодія. Гарна. І коли на роботі наорали – мене не розплющило. І саме смішне, що конфлікт на роботі намагався зачепити мої старі травми на проявлення. Однак я вже не ведусь) Це не мої травми) А мені відкриті всі шляхи)”.
(гармонізація “Трансформація страху”): “Це – ідеальний інструмент для тих, хто готовий копати) Після гармонізації я почуваю нереальний приплив енергії, розгребла завали, до яких не доходили руки, намалювала коловрат на стіні) Почуваю перше творче натхнення (після серйозної травмуючої життєвої події) – раніше було почуття, що потік заблокований. Однозначно рекомендую цей інструмент і сама буду їм користуватись у подальшому!”
___________________________________________________________________
Юлія Григоржевська, фінансист: “Гармонизация проходила в отличном месте – в ботсаду, что дало возможность насладиться последним днём лета и красотами природы, что само по себе уже способствовало гармонизации моего настроения. Я долго (целую неделю) думала: игра, если игра – то на привлечение денег, или гармонизация? В медитации ко мне пришли ангелы и подсказали гармонизацию моего состояния. Все карты , вытянутые мною, были просто в точку. Многие пазлы сразу сложились в голове. И – ошеломляющий результат, прочитав подсказку ангелов, я до сих пор нахожусь в том состоянии, о котором мечтала и к которому стремилась – все хорошо, мне все нипочём , все идёт, как надо. Я – победитель. Правда, теперь нужно соблюдать некоторые условия – придерживаться подсказок ангелов!!! Вывод – гармонизация состояния с помощью карт ангелов – очень мощный инструмент, позволяющий за 1 час настроить человека, как музыкальный инструмет”
__________________________________________________________
Сергій Панков, таролог, ведучий трансформаційних ігор: “Сегодня прошёл сеанс гармонизации. Это происходило онлайн, у меня был свой запрос. В целом сеанс проходил спокойно, медитативно. С помощью специальных карт я постепенно получал ответ на свой запрос. Один из советов пришёл дважды – побывать на природе, я его с удовольствием выполню, друзья, а если вы живёте в окружении красивой природы, приглашайте в гости)
Движение сеанса во мне ещё происходит, ответы будут ещё раскрываться, мне есть о чём поразмыслить, происходит прояснение, я получил подтверждение своим внутренним ощущениям.
Эти и не только эти сеансы проводит Анна Завортная, обращаться можно с совершенно разными запросами, чтобы прояснить ситуацию, которая вас интересует, и сгармонизировать её, энергии в ней присутствующие”
__________________________________________________________________
Євгенія Маначін, фінансовий консультант: “В феврале попала на гармонизацию отношений, для меня – первый опыт такой работы. Очень понравилось состояние покоя и единения с ангелами, осознание того, что они рядом и гармонизация начинается в первую очередь с себя и твоего внутреннего состояния.
Спасибо!”
__________________________________________________________________
Анонім, фотограф, дружина: “Я, правду кажучи, була у певному пригніченому, дезорієнтованому навіть, я б сказала, стані і навіть до кінця не розуміла, чи мені потрібна гармонізація, чи ні, але вже під час медитації на Духа охоронця почало бути видно, що мені це потрібно, дуже потрібно. Й ось зараз, вже після гармонізації, я сиджу з повним відчуттям, що це було, м’яко кажучи, не дарма. Що мої стани, думки та відчуття були, наче більярдні кулі (не знаю, чому мені цей образ прийшов. я не граю у більярд:)) розкидані столом, а потім їх беруть і таким трикутничком до купки збирають – ось це я відчуваю зараз стосовно цієї гармонізації – розрізненні відчуття і думки зібралися в одну картину”

Увага: не працюю з людьми, які не беруть на себе відповідальність за те, що відбувається в їх житті та хочуть завдяки гармонізації перекласти всю відповідальність на мене чи Вищі сили.