Освітні семінари

Як історик можу розказати багато чого цікавого про різні періоди життя людства, свята та традиції. Відкрита до пропозицій і співпраці)

Що вже було цікавого:

На майстер-класі культуролога, майстрині Інни Бикової з виготовлення ляльки-мотанки “на щастя” розповіла про історію ляльок
Ось що потім написала Інна: «Твоя розповідь про трипільську кераміку та про історію виникнення ляльок чудово вписалась у захід і стала його родзинкою. Так тримати!».


Також провела освітньо-літературний вечір «Святкуємо Самайн», де крім того, що читала своє оповідання, розказувала про історію та традицію свята:
Відгук учасниці – Анастасії Зінченко, біолога, викладача: «Вечір проходив у теплій атмосфері кафе («Укроп»)))) Раніше чула про це свято, однак не так детально. Дізналася, що це свято – це все таки не Хеловін)»


Проводжу семінари на тему ведичної культури

Так, на фестивалі літнього сонцестояння Litha провела лекцію про Сур’ю – бога Сонця

Відгуки учасниць:

Валерія Соколовська, журналіст, психодіагност, рунолог: «На Літі ще ніхто не розповідав про індуїзм.  Було цікаво. Дуже багато нової, зовсім нової інформації. Ти все добре провела. Люди були і слухали, а це – головне. Слухати про богів і їх стосунки було чудово!»

Надія Гутріна, фотограф, дружина: «Мало много знать и уметь, не каждый может передать знание, и не просто рассказать, а преподнести с любовью, юмором и практически в лицах) Индуизмом меня смогли заинтересовать Г.Л. Олди и Анна, за что ей огромное спасибо! В который раз убеждаешься в тесной связи и переплетении традиций. Мифов, прошлого, настоящего и будущего материального мира и тонких сфер бытия… И огромная благодарность миру, который сводит с людьми, настолько влюблёнными в изучаемую тему и готовыми влюблять окружающих».


Семінар про володаря карми Шані
Відгук учасниці – Олени Ященко, доули, консультанта із грудного вигодовування, арт-коуча, мами: “Дякую Вам. Я не знаю чому, але поспілкувалась з Вами і мені чомусь легше стало. Хоча наче нічого такого не казали)))”
___________________________________________________________________
Семінар про Ананта-Шешу
Відгук учасниці – Анастасії Зінченко, біолога, викладача: “Дякую за цікаві розповіді, що стосуються індійських священних писань) Дуже корисно для тих, хто цікавиться)”
___________________________________________________________________
Семінар про богів грози у міфах різних народів світу
Відгук учасниці – Віри Малій, викладача: “Дякую, лекція була дуже цікава і змістовна💕
___________________________________________________________________
Разом із Молодіжною бібліотекою провела також Відверту розмову про волонтерство: http://msmb.org.ua/actions/happen/2018/rozmova-pro-volonterstvo-hochesh-zmin-pochni-z-sebe/


Семінар “Етногенез східних слов’ян

Відгуки учасниць:

Валерія Соколовська, журналіст, психодіагност, рунолог:
“Мені було дуже цікаво, я про деякі речі чула вперше, хоча давно вже цікавлюсь темою історії)”

Ольга Бойко, філолог, фахівець кліматичного відділу Громадської організації “Центр екологічних ініціатив “Екодія”:
“Мне было очень интересно от начала и до конца, правда! На самом деле, моя любимая часть истории – это как раз много тысяч лет назад, первые люди, формирование разных обществ и т.д. А не все те войны и договоры, которые начались потом. А еще я люблю карты, так что визуально было просто прекрасно! И ты рассказывала все очень доступно, понятно. В общем у меня было ощущение, что я получила намного больше, чем ожидала. Отличная лекция получилась. Успехов тебе! Спасибо!”

Тамара Харчилава, громадська активістка, дружина:
“Було дуже цікаво, багато чого вразило, але справи не дали всю лекцію послухати. Тож, було б добре повторити 😉 Бо це – та лекція, яка надихає, адже справжня історія цих земель не може не надихати. Аню, спасибі!”


Залишити коментар