Медитації

Медитація – це не обов’язково відключення від думок і занурення до Абсолюту.

Медитація – це спосіб розслабитись і побачити більше, ніж бачиш у звичайному житті з розплющеними очима.

При цьому для участі у медитаціях не треба мати великий досвід медитацій, а просто треба прийти на медитацію і геть без досвіду – треба ж колись із чогось починати.

Проводжу тематичні медитації:

  • На батьків – для пробачення й отримання благословень;
  • На батька – для пробачення й отримання благословення;
  • На матір – для пробачення й отримання благословення;
  • На внутрішню дитину – для її подальшого зцілення самостійно або за моєю допомогою;
  • На Берегиню Роду (для жінок) для отримання сили Роду;
  • На благословення жіночого Роду;
  • На Дерево Роду – для отримання благословення Роду;
  • На благословення Роду;
  • На Божественне благословення через земний Рід;
  • На дозвіл собі виконання своїх бажань;
  • На колишнього партнера/колишню партнерку для розв’язання стосунків і відпускання;
  • На розкриття серцевого центру;
  • На квітку Вашого серця;
  • На Богиню Вашого серця;
  • На місце сили, до якого можна повертатись у складні миті життя, щоб відпочити й отримати ресурс;
  • Дихання маткою – для зцілення та встановлення контакту зі своєю маткою, собою;
  • Дихання яєчниками для активації енергії зранку та встановлення контакту зі своїм тілом;
  • На Духа-охоронця для встановлення зв’язку з ним.

Будь-яка медитація коштує 600 грн. Можна працювати індивідуально й у групі, онлайн

Також проводжу медитації на розслаблення – без конкретної теми, 350 грн.

Відгуки:

Юлія Григоржевська, фінансист:
«Вчера состоялось мероприятие – медитация «Дыхание маткой». Мероприятие очень полезное, лёгкое и было оно проведено прекрасным и очень грамотным мастером Анной Заворотной. Присутствовало немного людей, что дало возможность пообщаться, обсудить ощущения в непринуждённой обстановке. Когда собирается небольшая группа – это всегда даёт возможность в свою очередь мастеру выявить корень проблемы. Что и произошло вчера. Что мне ещё понравилось на этой медитации – что изначально, когда собирается группа и ещё друг друга никто не знает – не требовалось рассказывать о своей проблеме и об ожиданиях от мероприятия (мне это не комфортно), а вчера всё прошло просто как в домашней обстановке»
Про медитацію на Духа-охоронця: “Ця медитація дуже Вам допоможе, якщо у Вас сумнів, чи правильною дорогою Ви йдете, чи вибрана Вами ціль (бажання) є дійсно Вашим, то саме у цій медитації Ви звернетеся до Янгола-охоронця, відчуєте його присутність, подумки задасте свій запит… І отримаєте відповідь, можливо, щось відчуєте у тілі (йокне серце) та Вам стане зрозуміло, чи на правильному Ви шляху”
Про медитацію на батьків:
“У каждого из нас есть свой Род, и независимо от того, в каких отношениях мы находимся со своими родственниками, живы они или нет, часто видимся или нет, знаем о них или они о нем. Род влияет на судьбу человека, как на неотъемлемую свою частичку. Известно, что иногда геноскоп начинает преобладать над гороскопом. Как известно, на судьбу человека явно оказывают влияние 7 предыдущих поколений. Поэтому работать со своим Родом очень важно! медитация на работу с родом лично мне очень помогла- я просто полюбила именно эту медитацию. Во время медитации ВЫ сможете почувствовать опору родителей, их поддержку за своей спиной. Сразу станет тепло и уютно. И в последствии отношения с родителями станут другими- они изменятся в лучшую сторону. Медитация не займет много времени но но лично мне хотелось прибывать в этом состоянии подольше. Какими сильными и успешными мы не были бы – а поддержка и опора не помешает никак. Поверьте и просто попробуйте”


Анонім, ветеринар:
“Був на медитації на дерево Роду. Поставив собі завдання – отримати пораду всередині себе та зрозуміти найліпший шлях до розв’язання проблеми, що пов’язана з Родом. Медитація пройшла легко, спілкування з лісом і деревом – продуктивним, Ганна вела невимушено, що дозволило мені зберігати максимальну концентрацію при повністю розслабленому тілі. Щиро дякую!”

______________________________________________________________________
Анонім, дружина, фотограф:
“Проходжу медитацію на духа охоронця вже не вперше і розумію, що щоб його побачити, може бути потрібен час розкачатися (проходити декілька разів). Бо у нас стільки блоків всередині, стільки думок, які заважають просто бути тут і зараз, просто відчувати.
У мене склалося враження, що скільки я буду медитувати на духа-охоронця, то будуть відкриватися все нові й нові особистості, що йдуть зі мною пліч о пліч, допомагають мені вже з давніх давен ☺ бо коли вони приходять, то я відчуваю таку спорідненість з ними. Я їх прямо впізнаю, наче давніх друзів. І приходить розуміння, що “от у той життєвий період ця особистість була поруч і денно й нощно”. І приходить відчуття захищеності і вдячності.
І зараз почала відчувати, що кожній людині необхідно знати своїх охоронців, своїх провідників, бо це повага до їх особистості, до їх допомоги, щоб у кожній життєвій ситуації, коли приходить допомога, розуміти – від кого, і кому із серця надсилати вдячність.
Світ навколо сповнений особистостей, до яких ми звикли відноситися імперсонально, вважаючи, що ми самі все робимо. як каже матаджі Ганна (Мавка) “існує закон вільного вибору” й якщо ми хочемо “самі”, то від нас всі відчепляться та ми залишимося справді самі, пахтати океан свого життя чайною ложкою. Хоча нам самим життям було дане право мати підтримку, мати допомогу, але, як і все цінне, її треба вміти взяти”
____________________________________________________________
Катерина Виговська, дружина, держслужбовець:
“Щиро дякую за медитацію “Дихання маткою”, після якої дійсно життєво наповнюєшся теплотою, усмішкою, радістю, ніжністю своє тіло, а особливо посилаємо імпульси до своєї жіночності маточки, що дає життя дитині. Вчора перед сном та вранці робила медитацію “розмовляла” з маточкою, наповнилася та щаслива зустріла новий день. Самозцілююся і рухаюся до своєї мрії!!! Благодарю 🙏🙏🙏
Успіхів у Ваших проєктах!!!”