Діагностика чакр

Пропоную діагностику чакр за традиційною системою чакр і системою світлових частот. Поєднання діагностики вертикальної (традиційної) і горизонтальної (за системою світлових частот) систем чакр дозволить, таким чином, повністю продіагностувати роботу вашого організму на тонкому і матеріальному планах.

Діагностика проводиться маятником у місці, орієнтацію якого на місцевості ви знаєте, а також де ви зможете розслабитись і ніхто не буде заважати.

Тривалістьдо тридцяти хвилинЯкщо будуть виявлені якісь порушення, то буде надана консультація, що з цим можна зробити і до яких спеціалістів звернутися.

Ціна питання: 100 грн+оплата проїзду.

 

Відгуки пацієнток:


Олена Шестакова, цілитель Рейкі першого ступеню: «Очень благодарю Анну за проведённую диагностику чакр. Все оказалось верно – показало проблемы в области головы. Для меня такая точность удивительна. Честно говоря, я думала, что есть ещё какие-то проблемы. Но диагностика показала, что нет. Что большая проблема в области верхних чакр. С большим интересом попробую проработать её с помощью Рейки. Огромное спасибо за проделанную работу!».


Інна Бикова, травиця, культуролог, майстриня, дружина: «Відчувається, що Ганна дійсно розуміє, що робить, і діагностика правда корисна для розуміння стану здоров’я. Зона росту (те, що на мою скромну думку можна розвивати). Все супер пройшло!»


49778095_383297952417912_1029514351024799744_n

Залишити коментар